vizual za epromet link

Grad Supetar zajedno sa Fondom za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost raspisuje Natječaj za prikupljanje ponuda fizičkih osoba za subvencioniranje projekata „Energetska učinkovitost obiteljskih kuća u Grad Supetar“

 

Predmet ovog Natječaja je javno prikupljanje prijava za neposredno sudjelovanje Grada Supetra u sufinanciranju mjera energetske učinkovitosti u kućanstvima na području Grada Supetra, te izrada energetskog pregleda i energetskog certifikata obiteljske kuće nakon provedbe Projekta.

Ukupna raspoloživa sredstva za subvencioniranje projekata poticanja energetske učinkovitosti u obiteljskim kućama u okviru ovog Natječaja iznose najviše 375.000,00 kuna, pri čemu Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost sudjeluje s najviše do 225.000,00 kuna (60%), a Grad Supetra sa najviše do 18.750,00 kuna (5%).

Korisniku će se prema ovom Natječaju dodijeliti iznos sufinanciranja od 65%, odnosno do maksimalnog iznosa od 46.875,00 kuna (s PDV-om) po obiteljskoj kući, od toga Fond do 60% opravdanih troškova ulaganja, ali ne više 45.000,00 kuna (s PDV-om) po obiteljskoj kući, a JLS s dodatnih 5% opravdanih troškova ulaganja, ali ne više od 1.875,00 kuna po Program sufinancira Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost obiteljskoj kući (s PDV-om). Sufinanciranje će biti dodijeljeno za troškove nabave i ugradnje, za koje je ispostavljena konačna obračunska situacija nabave i ugradnje opreme te izrade energetskog pregleda i energetskog certifikata nakon datuma objave Javnog poziva, ali i uz uvjet provjere JLS početnih/zatečenih stanja terenskim pregledima.

Javni natječaj preuzmite OVDJE.

Pravilnik preuzmite OVDJE.

Zahtjev za isplatom preuzmite OVDJE.

Prijavni obrazac preuzmite OVDJE.


PREZENTACIJA O ENERGETSKOJ OBNOVI KUĆA U GRADU SUPETRU I OPĆINI SUTIVAN

ZAKLJUČAK o utvrđivanju konačne bodovne liste o odabiru korisnika subvencije podnositelja ponude na Javni natječaj za subvencioniranje projekta „Poticanje povećanja energetske učinkovitosti obiteljskih kuća na područje Grada Supetra“.

Ova web stranica koristi kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Klikom na poveznicu 'Informacije' saznajte više o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.