vizual za epromet link

Javna nabava ilustracija

Grad Supetar objavljuje Poziv na dostavu ponude KLASA: 406-01/21-01/03, URBROJ:2104/01-03/1-21-03 od 15. listopada 2021. godine za nabavu i isporuku automobila za potrebe gradske uprave Grada Supetra.

Ilustracija javne nabave

Naručitelj Grad Supetar objavio je u EOJN Ispravak - Obavijest o izmjenama ili dodatnim informacijama za postupak: Izvođenje radova na izgradnji ceste za zgradu vatrogasnog doma DVD Supetar u Gospodarsko-poslovnoj zoni Žedno-Drage u Supetru.

Ilustracija javne nabave

Grad Supetar objavljuje Poziv na dostavu ponude za izvođenje radova na održavanju javne rasvjete i prigodnom kićenju naselja na području Grada Supetra.

Ilustrativni logo - javna nabava

Grad Supetar objavio je Obavijest o nadmetanju za postupak: Izvođenje radova na izgradnji ceste za zgradu vatrogasnog doma DVD Supetar u Gospodarsko-poslovnoj zoni Žedno-Drage u Supetru.

Grad Supetar objavljuje Poziv na dostavu ponude za izvođenje usluge provedbe obvezatne preventivne dezinsekcije i deratizacije na području Grada Supetra u 2020. godini.

Ova web stranica koristi kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Klikom na poveznicu 'Informacije' saznajte više o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.