vizual za epromet link

Ilustracija djecje dude

Novo tromjesečje, donosi nove radosne vijesti u naš grad. Ponosni smo što je naša mala zajednica postala bogatija za čak 10-ero novorođene djece, pet curica i pet dječaka sa svojim roditeljima bili su naši gosti jutros u Gradskoj vijećnici.

Javna tribina prezentacija

Jučer je u kongresnoj dvorani novog Vatrogasnog doma, na adresi Žedno drage 43., u suradnji Grada Supetra i Udruge Gradova održana 2. Javna tribina u sklopu projekta participativnog budžetiranja.

Javna tribina - ilustracija

Grad Supetar poziva sve svoje zainteresirane građane da se priključe i prisustvuju 2. Javnoj tribini Grada Supetra, koja se održava u sklopu projekta participativnog budžetiranja ''I TVOJ GLAS JE BITAN, ZA PRORAČUN TE PITAM! .

Sajamski dan ilustracija

Grad Supetar donio je Odluku kojim se 8. rujna proglašava sajamskim danom.

Otvaranje Odjela Juraj Bonači

Premjer RH, Andrej Plenković otvorio je danas u našem gradu organizacijsku jedinicu Odjela za pružanje izvaninstitucionalnih usluga splitskog Centra za odgoj i obrazovanje Juraj Bonači.

Ova web stranica koristi kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Klikom na poveznicu 'Informacije' saznajte više o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.