vizual za epromet link

Ilustrativna fotografija kontejnera za otpad

U predmetu objavljivanja dokumenta u svrhu savjetovanja sa javnošću – Odluke o načinu pružanja javne usluge sakupljanja komunalnog otpada na području Grada Supetra, temeljem članka 11. Zakona o pravu na pristup informacijama (»Narodne novine«, br. 25/13. i 85/15.), gradonačelnica Grada Supetra donosi Zaključak kojim se utvrđuje se prijedlog Odluke o načinu pružanja javne usluge sakupljanja komunalnog otpada na području Grada Supetra, u predloženom tekstu.

Ilustracija - savjetovanje sa zainteresiranom javnošću

Grad Supetar u svrhu savjetovanja sa javnošću objavljuje Prijedlog Plana upravljanja pomorskim dobrom na području Grada Supetra za 2022. godinu.

Javno savjetovanje ilustracija

U svrhu savjetovanja s zainteresiranom javnošću Grad Supetar objavljuje prijedlog Odluke o uređenju prometa na području Grada Supetra u mjestu Splitska.

Savjetovanje s javnošću - Ilustracija

U svrhu savjetovanja s zainteresiranom javnošću Grad Supetar objavljuje prijedlog Odluke o zabrani izvođenja pojedinih vrsta građevinskih radova tijekom turističke sezone, .

Javno savjetovanje ilustracija

U svrhu savjetovanja s zainteresiranom javnošću Grad Supetar objavljuje Prijedlog Proračuna Grada Supetra za 2024. godinu i projekcije proračuna za razdoblje 2025. i 2026. godinu.

Ova web stranica koristi kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Klikom na poveznicu 'Informacije' saznajte više o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.