Grad Supetar raspolaže i upravlja nekretninama u svom vlasništvu na temelju načela javnosti, predvidljivosti, učinkovitosti i odgovornosti.

 

 

Načelo javnosti upravljanja nekretninama osigurava se propisivanjem preglednih pravila i kriterija upravljanja i raspolaganja u aktima koji se donose u vezi s njihovim upravljanjem i raspolaganjem te njihovom javnom objavom, određivanjem ciljeva upravljanja i raspolaganja nekretninama, redovitim upoznavanjem javnosti s aktivnostima tijela koja upravljaju i raspolažu gradskim nekretninama, javnom objavom najvažnijih odluka o upravljanju i raspolaganju nekretninama i vođenjem registra gradskih nekretnina.

Dokumenti upravljanja i raspolaganja nekretninama su Strategija upravljanja i raspolaganja nekretninama, Plan upravljanja nekretninama koji proizlazi iz Strategije te Izvješće o provedbi Plana upravljanja.
Svi ti dokumenti objavljuju se u i „Službenom Glasniku Grada Supetra“.

 

Strategija upravljanja i raspolaganja nekretninama u vlasništvu grada Supetra od 2019. do 2022. godine

Plan upravljanja i raspolaganja nekretninama u vlasništvu grada Supetra za 2020. godinu

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.