vizual za epromet link

Javni poziv - ilustracija

Grad Supetar raspisuje Javni poziv za financiranje programskih sadržaja audiovizualnih medija – televizijskih postaja u 2024. godini.

Ilustrativna fotografija otoka

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije na temelju Programa dodjele potpora male vrijednosti otočnim poslodavcima za pokretanje gospodarskih aktivnosti i očuvanje radnih mjesta nastavlja s provođenjem mjere dodjele potpora male vrijednosti otočnim gospodarskim subjektima i to za pokretanje gospodarskih aktivnosti kao i za očuvanje radnih mjesta, a u svrhu poticanja konkurentnosti gospodarstva na otocima i poluotoku Pelješcu.

Javni poziv - ilustracija

Objavljujemo Javni poziv za dodjelu potpore male vrijednosti otočnim gospodarskim subjektima za troškove prijevoza vode plovilom vodonoscem i/ili autocisternom.

ilustrativna fotografija voćnjaka

Grad Supetar objavljuje Javni poziv za prvu mjeru iz Programa potpora u poljoprivredi na području Grada Supetra - Sufinanciranje nabave sadnog materijala.

Ilustracija sportskih rekvizita

Grad Supetar objavljuje Javni poziv za prijavu programa i projekata za zadovoljenje javnih potreba iz područja sporta Zajednice sportskih udruga Grada Supetra u 2024. godini.

Ova web stranica koristi kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Klikom na poveznicu 'Informacije' saznajte više o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.