vizual za epromet link

Javna nabava - Ilustracija

Objavljujemo Obavijest o nadmetanju za izvođenje radova na rekonstrukciji i prenamjeni I. kata zgrade u ulici Petra Jakšića 17 u Supetru za jasličnu skupinu djece Dječjeg vrtića "Mrvica" Supetar.

Javna nabava - Ilustracija

U Novom elektroničkom oglasniku javne nabave RH objavljenja je Obavijest o nadmetanju za izvođenje radova na izvanrednom održavanju Trga dr. Franje Tuđmana u naselju Supetar na dijelu kat.čest.zem. 1993/1 k.o. Supetar.

Javna nabava - Ilustracija

U svrhu savjetovanja s zainteresiranom javnošću Grad Supetar objavljuje informaciju o savjetovanju za Izvođenje radova na rekonstrukciju i prenamjeni I. kata zgrade u ulici Petra Jakšića 17 u Supetru.

E-savjetovanje ilustracija

U Novom EOJN RH naručitelj Grad Supetar dana 11.04.2024. godine objavio je informaciju o prethodnom savjetovanju sa zainteresiranim gospodarskim subjektima broj: 2024/S PCINF-0002110, za izvođenje radova na izvanrednom održavanju Trga dr. Franje Tuđmana u naselju Supetar na dijelu kat.čest.zem. 1993/1 k.o. Supetar.

Javna nabava - Ilustracija

Grad Supetar objavljuje nadmetanje u jednostavnom postupku nabave za nabavu, dopremu i ugradnju inox protuklizne podloge na rampi za ulaz/izlaz u more na plaži Vrilo u naselju Supetar.

Ova web stranica koristi kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Klikom na poveznicu 'Informacije' saznajte više o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.