vizual za epromet link

E-savjetovanje ilustracija

U svrhu savjetovanja s zainteresiranom javnošću Grad Supetar objavljuje Pravilnik o upravljanju i korištenju društvenih domova u vlasništvu i dugoročnom zakupu Grada Supetra.

Savjetovanje s javnošću - Ilustracija

U svrhu savjetovanja s zainteresiranom javnošću Grad Supetar objavljuje prijedlog Odluke o uređivanju pravnog statusa komunalnih vodnih građevina na području Grada Supetra.

Ilustracija javnog savjetovanja

U svrhu savjetovanja s zainteresiranom javnošću Grad Supetar objavljuje prijedlog Pravilnika o provedbi postupaka jednostavne nabave.

E-savjetovanje ilustracija

U svrhu savjetovanja s zainteresiranom javnošću Grad Supetar objavljuje prijedlog Odluke o izmjenama i dopunama Odluke o nerazvrstanim cestama na području Grada Supetra.

E-savjetovanje ilustracija

Grad Supetar objavljuje dokumente u svrhu savjetovanja sa javnošću – prijedlog Pravilnika o izdavanju posebnih dozvola za ograničeno prometovanje pješačkom zonom »Porat«.

Ova web stranica koristi kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Klikom na poveznicu 'Informacije' saznajte više o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.