vizual za epromet link

Dana 31.ožujka 2014. godine, na oglasnim pločama i web stranici Grada Supetra, raspisan je javni poziv za predlaganje Projekata javnih potreba udruga u području kulture, tehničke kulture, športa i rekreacije, te socijalne skrbi. Dana 8.srpnja 2014. godine u Gradskoj vijećnici u Supetru, Vlačica br. 5 održan je sastanak Povjerenstva za provedbu javnog poziva za predlaganje Projekata javnih potreba udruga u području kulture, tehničke kulture, športa i rekreacije, te socijalne skrbi, a na kojem sastanku je sastavljen prijedlog potpore Grada Supetra koji je dostavljen Gradonačelnici.

U cijelosti se prihvaća prijedlog visine potpore izrađen od Povjerenstva za provedbu javnog poziva za predlaganje Projekata javnih potreba udruga u području kulture, tehničke kulture, športa i rekreacije, te socijalne skrbi, te se sredstva za pojedine projekte iz Proračuna Grada Supetra dodjeljuju prema tablici u privitku koja čini sastavni dio ovog Zaključka (Prilog 1.).

Zaključak i popis udruga koje su ostvarile prava na potpore preuzmite OVDJE.

Ova web stranica koristi kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Klikom na poveznicu 'Informacije' saznajte više o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.