vizual za epromet link

Gradonačelnica Grada Supetra raspisuje Javni natječaj za predlaganje Projekata  javnih potreba udruga u području kulture, tehničke kulture, športa i rekreacije te socijalne skrbi Grada Supetra za dodjelu financijske potpore iz sredstava Gradskog proračuna udrugama na području Grada Supetra u 2014. godini.

Projekti javnih potreba u području kulture, tehničke kulture, športa i rekreacije te socijalne skrbi Grada Supetra (u daljnjem tekstu: javne potrebe) koji se financiraju iz Proračunu  Grada Supetra jesu pojedinačne djelatnosti i poslovi, akcije i manifestacije od interesa za Grad Supetar koje se projektom utvrde kao javne potrebe.

Maksimalni iznos financijske potpore jednom projektu izvan redovnih djelatnosti udruga iznosi 5.000,00 kuna.

Podnositelji prijave moraju navesti razloge zbog kojih smatraju da je njihova projekt, od interesa za Grad Supetar i zbog kojih bi razloga bilo potrebno prihvatiti njegovo financiranje u 2014. godini.

Prijave se podnose na posebnim obrascima koji se mogu preuzeti u Jedinstvenom upravnom odjelu Grada Supetra (ulica Vlačica br. 5 u Supetru) svakog radnog dana od 8:00 do 12:00 sati ili OVDJE.

Javni natječaj možete preuzeti OVDJE.

Ova web stranica koristi kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Klikom na poveznicu 'Informacije' saznajte više o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.