vizual za epromet link

Gradonačelnica Grada Supetra objavljuje Javni poziv za predlaganje Programa javnih potreba za redovne djelatnosti udruga u području kulture, tehničke kulture, športa i rekreacije te socijalne skrbi Grada Supetra za 2014. godinu.

Programi javnih potreba za redovne djelatnosti udruga u području kulture, tehničke kulture, športa i rekreacije, te socijalne skrbi Grada Supetra (u daljnjem tekstu: javne potrebe) za koje se sredstva osiguravaju u Proračunu Grada Supetra jesu djelatnosti i poslovi, akcije i manifestacije od interesa za Grad Supetar koje se utvrde kao javne potrebe.

Pod programom podrazumijeva se kontinuirano provođenje aktivnosti usmjerenih na ostvarenje određenog cilja za koje je potrebno vremensko razdoblje od godinu dana i dulje.

Prijave se podnose na posebnim obrascima koji se mogu preuzeti u Jedinstvenom upravnom odjelu Grada Supetra (ulica Vlačica br. 5 u Supetru) svakog radnog dana od 8:00 do 12:00 sati ili OVDJE.

Ukupni Poziv možete preuzeti OVDJE.

Ova web stranica koristi kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Klikom na poveznicu 'Informacije' saznajte više o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.