Grad Supetar objavljuje poziv za dostavu ponuda za sanaciju lokalnih oštećenja ulica u Supetri i Splitskoj. Predmet nabave je  Izvođenje radova na sanaciji lokalnih oštećenja kolnika ulica na području Grada Supetra unutar naselja Supetar i Splitska.

 

Evidencijski broj nabave: E-BV  05/14

Obzirom da je predmet nabave izvođenje radova na više različitih lokacija na području Grada Supetra unutar naselja Supetar i Splitska ponuditelji mogu u dogovoru sa višim referentom za izgradnju i održavanje komunalne infrastrukture u Odsjeka za izgradnju, prostorno uređenje i zaštitu okoliša Denisom Ećimom, ing.građ. izvršiti uvid na terenu kao i dobiti sve potrebne informacije vezane za predmet nabave.

Procijenjena vrijednost nabave: 104.000,00 kn bez poreza na dodanu vrijednost (PDV-a).

Rok za dostavu ponude: krajnji rok za dostavu ponuda 07. travnja 2014. godine (ponedjeljak) do 10:30 sati, ponuda se dostavlja u zatvorenoj omotnici s naznakom „ne otvaraj – ponuda za sanaciju lokalnih oštećenja kolnika ulica na području Grada Supetra“. Ponuda se može dostaviti putem pošte preporučeno ili osobnom dostavom na protokol Grada Supetra, 21400 SUPETAR, Vlačica br. 5.

Cjelokupni Poziv preuzmite OVDJE.

Privitci:
Preuzmite ovu datoteku (sanacija2014.doc)Poziv

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.