vizual za epromet link

Javna nabava ilustracija

 

Grad Supetar objavljuje Poziv za dostavu ponude u postupku jednostavne nabave radova „Izvođenje radova na rekonstrukciji zgrade Društvenog doma Mirca“ (Evidencijski broj nabave: E-JN 01/22)

 

Nabava se provodi u sklopu tipa operacije 7.4.1. "Ulaganja u pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo, uključujući slobodno vrijeme i kulturne aktivnosti te povezanu infrastrukturu" koja se provodi putem lokalnih razvojnih strategija (LRS) odabranih LAG-ova unutar podmjere 19.2. „Provedba operacija unutar CLLD strategije“

projekt

Ponudu sa svim prilozima Ponuditelj treba dostaviti u elektronskom obliku i obavezno učitati na portal ponuda Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju koji je dostupan na ovom linku na kojem će biti i objavljen ovaj Poziv.

 

Rok za dostavu ponude:

krajnji rok za dostavu ponuda je 12. travnja 2022. godine do 13:00 sati.

- način dostave ponude:

• putem AGRONET-a (obavezno)

Projekt je na ovom linku

 

Ova web stranica koristi kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Klikom na poveznicu 'Informacije' saznajte više o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.