Grad Supetar daje informaciju o provedbi postupka određivanja sadržaja Strateške studije utjecaja na okoliš za izradu II. izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja Grada Supetra.

 

 

 

 

Grad Supetar na temelju odredbi članka 160. Stavak 1. i članka 162. Zakona o zaštiti okoliša (NN broj 80/13, 153/13, 78/15 i 12/18), a u vezi sa člankom 81. Stavkom 2 Zakona o prostornom uređenju (NN 153/13 i 65/17), članka 8. Stavka 7. Uredbe o strateškoj procjeni utjecaja strategije, plana i programa na okoliš (NN 03/17) i članka 12. Stavka 1. Točke 1. Uredbe o informiranju i sudjelovanju javnosti i zainteresirane javnosti u pitanjima zaštite okoliša (NN 64/08), daje informaciju o provedbi postupka određivanja sadržaja Strateške studije utjecaja na okoliš za izradu II. izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja Grada Supetra.

Tekst informacije možete preuzeti u privitku ove obavijesti.

banner knjižnica supetar

ban knjiznica supetar

ban knjiznica supetar

bilten web mali

ban knjiznica supetar

ban knjiznica supetar

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.