Komunalno društvo Grad d.o.o. na svjetovanje s javnošću dalo je Nacrt Cjenika usluga Školske sportske dvorane u Supetru, Nacrt Kućnog reda školske sportske dvorane u Supetru i Nacrt Pravilnika o načinu korištenja školske sportske dvorane u Supetru.

 

 

 

 

 Temeljem dosadašnjeg poslovanja i rada Školske sportske dvorane  u razdoblju od tri mjeseca uočene su odrečene nejasnoće i poteškoće u radu sa korisnicima usluga te je potrebno jasnije definirati opće akte za  rad Školske sportske dvorane u Supetru i to Cjenik usluga Škloske sportske dvorane u Supetru, Kućni red Školske sportske dvorane u Supetru i Pravilnik o načinu korištenja Školske sportske dvorane u Supetru.

Sve detalje i dokumente vezane za ovo savjetovanje s javnošću možete pročitati ili preuzeti na službenim stranicama KD Grad d.o.o.

banner knjižnica supetar

ban knjiznica supetar

ban knjiznica supetar

bilten web mali

ban knjiznica supetar

ban knjiznica supetar

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.