vizual za epromet link

Ilustrativna fotografija spomen svijeće za Vukovar

U srijedu 18. studenog 2020. godine je 29. obljetnica stradanja Vukovara i Škabrnje kada ćemo ujedno prvi put obilježiti državni blagdan Dan sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dan sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje.

 

 

 

Nažalost trenuci sjećanja te prigodna obilježavanja spomena na stradale ove godine bit će u složenim epidemijskim uvjetima koji od svih nas traže striktno poštivanje naloženih protuepidemijskih mjera.

Stožer civilne zaštite Grada Supetra nema posebnih informacija o planiranim organiziranim obilježavanjima za više učesnika na području Grada Supetra no svjesni smo kako su ovo dani zajedničkog spontanog spomena gdje je moguće okupljanje i većeg broja ljudi na javnim površinama te spomen mjestima.

Ovim putem molimo sve naše građane da obilježavanje spomena na žrtve Domovinskog rata te stradavanja Vukovara i Škabrnje primarno provode u krugu svojih obitelji i doma uz prigodno paljenje svijeća, a u slučaju obilježavanja na javnim prostorima da se provode sve propisane protuepidemijske mjera u svezi distanci i obveznog nošenja zaštitnih maski.

Ukoliko će neko od naših građana ići u obilazak Vukovara ili Škabrnje skreće se pozornost na propisane protuepidemijske mjere za prigodne protokole u tim mjestima (iste su dane u privitku ove obavijesti) te ih molimo da pridržavanjem propisanih mjera na tim mjestima spomena osiguraju potrebitu zaštitu svojih najmilijih i ostalih kojima će se vratiti na područje Grada Supetra.

I svojom odgovornošću prema provođenju naloženih protuepidemijskih mjera iskažimo svoju zahvalu žrtvama Domovinskog rata.

 

Supetar, 17. studenog 2020. godine

Stožer Civilne zaštite Grada Supetra

Ova web stranica koristi kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Klikom na poveznicu 'Informacije' saznajte više o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.