Ilustrativna fotografija križa na groblju

Ove godine dani spomena na naše pokojne provode se u posebnim uvjetima, a sve zbog naloženih protuepidemijskih mjera koje imaju za cilj obuzdavanje trenutnog stanja sa epidemijom bolesti COVID-19.

 

Naime dana 25.10.2020. godine Stožer CZ RH donio je Odluku o nužnim epidemiološkim mjerama koja je u primjeni od 27.10.2020. godine (dana u prilogu), a kojom se pored ostalih mjera utvrđuje i obveza korištenja maski za lice ili medicinskih maski prilikom ulaska i boravka na grobljima.

 

Molimo sve naše građane Grada Supetra kao i posjetitelje grobalja na području našeg Grada da dosljedno poštuju navedenu odluku i po navedenoj mjeri, a sve kako bi se svi skupa mogli u sigurnosti i miru prisjetiti naših pokojnih.

Kontrolu poštivanja predmetne mjere primarno će provoditi zaposlenici Komunalnog društva „Grad“.

 

Budimo odgovorni!

STOŽER CZ GRADA SUPETRA

 


Stožer CZ Grada Supetra

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.