vizual za epromet link

Grb grada Supetra

Danas, 15. siječnja 2024. godine u vijećnici Grada Supetra gradonačelnica Ivana Marković uručila je udrugama koje djeluju na području grada Supetra ugovore za financiranje u 2024. godini.

 

 

 

Temeljem odluke o dodjeli sredstava za financiranje programa, projekata i manifestacija od interesa za opće dobro na području Grada Supetra iz Proračuna Grada Supetra za 2024. godinu, utvrđeni su iznosi sredstava financijske potpore udrugama čije su prijave udovoljile propisanim uvjetima.

Financirati će se provedba programa, projekata i manifestacija od interesa za opće dobro na području Grada Supetra iz Proračuna Grada Supetra za kulturu.

Također, financirati će se provedba programa, projekata i manifestacija od interesa za opće dobro na području Grada Supetra iz Proračuna Grada Supetra za socijalnu skrb, zaštitu zdravlja i ostalo.

Grad Supetar zahvaljuje svim udrugama koje djeluju na području našeg grada, te svojim angažmanom i aktivnostima doprinose njegovu razvoju.

Grad SLIKA

 

Ova web stranica koristi kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Klikom na poveznicu 'Informacije' saznajte više o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.