vizual za epromet link

Ilustrativna fotografija dohrane plaža

Grad Supetar ostvario je pravo na bespovratna sredstva iz Programa sufinanciranja projekata na pomorskom dobru na području Splitsko-dalmatinske županije za 2022. godinu, Upravnog odjela za turizam i pomorstvo, Splitsko – dalmatinske županije, za projekt “Nadohrana plaža na području Grada Supetra“ u iznosu od 50.000,00 HRK / 6.636,14 EUR.

 

 

 

Projektom „Nadohrana plaža na području Grada Supetra“ uredile su se postojeće plaže na području grada Supetra, planiranjem i dohranom potrebitog materijala. Aktivnosti su uključivale nabavu, dopremu, istovar te planiranje dovezenog materijala za nadohranu plaža.

Nadohrana se izvodila na postojećem plažnom dobru s ciljem održivog upravljanja plažnim dobrom. Obzirom da se nadohrana plaža nije radila nekoliko zadnjih godina pojavila se potreba za značajnom količinom materijala i to na većem broju plaža. Plaže obuhvaćene ovim projektom nalaze se na području grada Supetra (6 plaža), mjesta Splitska (2 plaže) te mjesta Mirca (2 plaže).

Cilj ovog projekta bio je izvršiti dohranu plaža isključivo u postojećim gabaritima i to kroz redovito održavanje pomorskog dobra u svrhu održivog upravljanja plažnim dobrom kao i povećanja zadovoljstva posjetitelja i korisnika s područja grada Supetra.

 

 

zupanija grb

Sufinancirano sredstvima Splitsko – dalmatinske županije
Programa sufinanciranja projekata na pomorskom dobru na području Splitsko-dalmatinske županije za 2022. godinu, Upravnog odjela za turizam i pomorstvo

Ova web stranica koristi kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Klikom na poveznicu 'Informacije' saznajte više o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.