vizual za epromet link

Košarkaški kamp

Gradonačelnika Grada Supetra Ivana Marković zajedno sa KK Brač i KK Split otvorila je jučer 6 po redu košarkaški kamp '' Izrasti u legendu''.

 

 

 

 

 

 

Kamp koji se se održava u školskoj dvorani u Supetru od 22.6. do 27.6. 2023. ugostio je preko 130 djece različitih uzrasta.

I ove godine od 22. do 27. lipnja KK BRAČ zajedno s KK SPLIT-om organizira u Supetru košarkaški kamp “Izrasti u legendu “ za djecu i mlade. Kamp je međunarodnog karaktera i međunarodno priznat, sudjeluju djeca iz više inozemnih država (Izrael, Švicarska, Francuska, BiH...), a svake godine djecu posjeti poneko zvučno košarkaško ime, bilo igrač ili trener koji u druženju s djecom održi i trening.

 

Košarkaški klub Brač osnovan 2016. od samog osnutka okupljaju poveći broj djece sa čitavog otoka. Upravo je završena sedma godina projekta “Škola košarke KK BRAČ”, a od sportskih rezultata uz sudjelovanje u županijskim ligama mlađih kategorija, posebno se ističe plasman u natjecanju “NBA jr. 2023” gdje su članovi KK Brač u dresu Detroit Pistonsa predstavljali Osnovnu školu Supetar i plasirali se između osam osnovnih škola u Hrvatskoj. Predsjednik KK Brač je Dean Rahan, tajnik Hrvoje Akmadžić, a trener Josip Glavinić.

 

Ovim putem zahvaljujemo i Srednjoj školi Brač na korištenju dvorane.

Grad Supetar u 2023. izdvaja 86200 EUR-a za poticanje rada sportskih udruga te smo uvijek na raspolaganje za sve potrebe naše djece i udruga.

Ova web stranica koristi kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Klikom na poveznicu 'Informacije' saznajte više o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.