vizual za epromet link

Zastava Grada Supetra

U srijedu, 14. lipnja 2023. godine, na 21. sjednici Gradskog vijeća Grada Supetra, sukladno članku 35. Zakona o lokalnoj i područnoj samoupravi, članka 8. Statuta Grada Supetra, te članka 15. Odluke o javnim priznanjima Grada Supetra, Gradsko vijeće jednoglasno je izglasalo ovogodišnje dobitnike nagrada Grada Supetra.

 

 

Radi se o dugogodišnjoj tradiciji nagrađivanja građana zbog raznih uspjeha i postignuća koji doprinose razvoju i promociji zajednice. Ove godine nagrada Grada Supetra za životno djelo odlazi u ruke Roberta Barille, Grb Grada Supetra u ruke gospodina Joze Hudija, skupna nagrada odlazi Tamburašima Grada Supetra , dok su plaketu osvojile Mažoretkinje Grada Supetra.

Zahvaljujemo se ovogodišnjim dobitnicima na svemu što su uradili za našu zajednicu, kao i svim ostalim građanima koji svakodnevnim trudom i zalaganjem pomažu da iz dana u dan rastemo kao sredina, kao grad.

NAGRADA ZA ŽIVOTNO DJELO
Gospodinu Robertu Barilli dodjeljuje se javno priznanje - Nagrada Grada Supetra za životno djelo za njegov dugogodišnji rad kojim je dao izuzetan doprinos na području kulture i promocije Grada Supetra.

GRB GRADA SUPETRA
Gospodinu Jozi Hudiju dodjeljuje se - Grb Grada Supetra za njegov nesebičan doprinos kao dobrovoljnom darivatelju krvi. Darivanju krvi odazvao se već 100 puta i na taj način spasio mnoge živote.

SKUPNA NAGRADA GRADA SUPETRA
Tamburaškom sastavu Supetar dodjeljuje se javno priznanje - Nagrada Grada Supetra- skupna-  za izniman doprinos promicanju kulturnog amaterizma i očuvanju kulturne baštine Grada Supetra.

 

Navedene nagrade dobitnicima će biti uručene na Svečanoj sjednici Gradskog vijeća Grada Supetra, koja će se održati uoči Dana grada Supetra i blagdana sv. Petra i Pavla, u četvrtak 29. lipnja 2023. godine.

Još jednom čestitke svim dobitnicima,

 

VI STE PONOS SVOGA GRADA !

Ova web stranica koristi kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Klikom na poveznicu 'Informacije' saznajte više o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.