vizual za epromet link

OTVORENJE SUPETARSKOG LITA - ILUSTRACIJA

Koncertom u čast 100. obljetnice rođenja Miljenka Smoje otvorit će se 39. SUPETARSKO LITO!

 

 

„Smoje je odija po ovon škoju još ka' mladi novinar. I to pješke! Je, je, dobro ste čuli – pješke!!! Pedesetih godin prošlega vika, ispričao je njegov veliki prijatelja Feđa Klarić, a njemu je to Smoje pripovida' u više navrata – proša je na noge cili Brač više od 30 puti u vrime kad na njemu nije bilo ni metra asfalta!“

 

 

Koncertom NEĆU POLITIKU U SVOJU BUTIGU u čast 100. obljetnice rođenja najznačajnijeg splitskog i dalmatinskog kroničara 20. stoljeća, barda novinarstva, književnika i televizijskog scenaristu Miljenka Smoje, najtrofejniji hrvatski muški amaterski zbor – Gradski zbor Brodosplit otvorit će se 39. SUPETARSKO LITO!

U četvrtak 22. lipnja dođite u ljetno kino Supetar guštat u Smojinim besidama, litratima, video isječcima i izboru skladbi iz bogate splitske zborske pjesmarice od Jakova Gotovca i Silvije Bombardellija, Ive Tijardovića i Ljube Stipišića do Zdenka Runjića i Pere Gotovca, u aranžmanima i pod dirigentskom palicom maestra Vlade Sunka.

Voditeljica programa je Herci Ganza, koncert počinje u 20.45 sati, a ulaz je slobodan. Ne propustite ovaj jedinstveni glazbeni događaj! Uvatite na vrime svoju katrigu!

Dobro došli!

Ova web stranica koristi kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Klikom na poveznicu 'Informacije' saznajte više o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.