vizual za epromet link

Jadrolinija plovidbeni red - ilustracija

Agencija za obalni linijski pomorski promet je postupajući po članku 54. Zakona o prijevozu u linijskom i povremenom obalnom pomorskom prometu (NN 19/2022, nadalje: Zakon) odobrila godišnji red plovidbe na državnoj trajektnoj liniji 631 Supetar – Split i obratno koju održava brodar odnosno operator linije Jadrolinija, Rijeka.

 

 

 

 

Zahvaljujući suradnji Agencije za obalni linijski pomorski promet, bračkih općina i Grada Supetra postignut je dogovor za 2023. godinu. S obzirom na prošlogodišnje iskustvo, skratiti će se izvansezonski red plovidbe (9 polazno-povratnih putovanja) koji je do sada bio na snazi do 31.05., pa će se već od 01.04. uvesti red plovidbe niske sezone (12 polazno-povratnih putovanja), dok red plovidbe visoke sezone (14 polazno-povratnih putovanja) ostaje na snazi u srpnju i kolovozu kada su i najveće gužve u trajektnim pristaništima.

Predmetno Rješenje i godišnji red plovidbe na liniji 631 možete preuzeti u privitku ove obavijesti.

Ova web stranica koristi kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Klikom na poveznicu 'Informacije' saznajte više o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.