vizual za epromet link

Ilustrativna fotografija Supetra iz zraka

Za sve one koji ne mogu biti sutra na javnoj tribini na temu medijacijskog postupka Grad Supetar osigurao je youtube prijenos uživo.

 

Cilj nam je realno i transparetno upoznati cjelokupnu javnost sa dosadašnjim tijekom medijacijskog postupka između Vlade RH, Svpetrvs hotela i Grada Supetra i omogućit da se o predmetnim pitanjima i mogućim rješenjima čuje i glas građana, a sve kako bi se nadležna tijela Grada Supetra i Gradsko Vijeće mogli odgovarajuće odrediti spram predmeta medijacijskog postupka i eventualnih operativnih prijedloga okončanja postupka medijacije.

▶️Za sve one koji se osobno neće moci uključiti na tribinu otvorena je mogućnost da do 24:00 sati dana 28. listopada 2022. godine (petak) u svojim pisanim podnescima uz navođenje osnovnih osobnih podataka dostave svoja mišljenja i prijedloge po predmetu javne tribine odnosno njenog tijeka.

▶️ Podnesci se mogu osobno dostaviti na protokol Grada Supetra u vremenu od 08:00 sati do 13:00 sati ili unutar konačnog roka dostaviti na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli.

▶️ Predstavnici Vlade RH i Svpetrvs hotela su se ispričali zbog nedolaska, a dolazak je potvrdio gosp. Srđan Šimac u svojstvu medijatora.

▶️ Link live prijenosa na YT

Vidimo se sutra !

Ova web stranica koristi kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Klikom na poveznicu 'Informacije' saznajte više o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.