vizual za epromet link

Logo akcije Crveni križ u plavom okviru 2022

Društvo Crvenog križa Brač i Klub za športski ribolov na moru „Arbun“ pozivaju sve udruge, ustanove, mjesne odbore Splitske i Miraca te pojedince dobre volje na veliku akciju čišćenja obalnog pojasa i podmorja pod nazivom „Crveni križ u plavom okviru 2022“.

 

 

 

 

Zajednička ekološka akcija će se održati na Praznik rada, 01.svibnja 2022.g. u jutranjim satima.

U sklopu akcije planira se čišćenje cijelog obalnog pojasa Grada Supetra (bez uvala) i podmorje mrčanskog, supetarskog i spliskarskog porta.

Koncept akcije je na principu malih timova do 5 ljudi koji će svaki dobiti točno određeni dio obalnog pojasa za čišćenje dok će ronioci iz nekoliko klubova i udruga čistiti podmorje.

Svu potrebnu opremu, rukavice i vriće, osiguravaju organizatori.

Pozivamo vas da se sa svojim timom ili više timova uključite u ovu veliku akciju te svojim sudjelovanjem doprinesete čistoći našeg zajedničkog okoliša i podizanju svijesti o važnosti očuvanja mora i obale.

 

Prijaviti se možete:

dostavom imena članova tima na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli. ili
na telefon 0914732845 do najkasnije srijede 27.04. do 15.00h, uz obavezno navođenje imena i prezimena i broja telefona koordinator-a tima.

Očekivano trajanje akcije je 2 – 4 h nakon koje slijedi zajedničko druženje svih sudionika akcije uz prvomajski ručak na rivi u Supetru.

Vidimo se!

Ova web stranica koristi kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Klikom na poveznicu 'Informacije' saznajte više o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.