vizual za epromet link

Fotografija osnovne škole supetar

Uz dječji žamor i smijeh jučer je počela još jedna školska godina.

 

 

 

 

 

 

Grad Supetar je, četvrtu godinu za redom, osigurao besplatne radne bilježnice za sve učenike osnovnih škola, uključujući i ostale područne škole koju pohađaju djeca sa prebivalištem na području našeg grada. Ovu tradiciju smo započeli sa našim projektom Sritna dica – sritan grad te na ovaj način želimo barem malo olakšati roditeljima osnovnoškolaca, a takvu ćemo praksu nastaviti i dalje jer nema boljeg ulaganja od ulaganja u znanje, u našu budućnost.

Posebno veseli činjenica da je ove godine u Supetru u prvi razred upisano čak 37 prvašića na što treba još dodati i njih 8 u područnim odjeljenjima osnovne škole Supetar u Nerežišćima i 5 u sustivanu te 5 u posebnom razrednim odjelu (2 Mirca, 3 Supetar)

Svim učenicima i njihovim roditeljima, učiteljima, profesorima, ravnateljima i ostalim zaposlenicima želimo još jednu uspješnu školsku godinu.

 

 Broj učenika u OŠ Supetar u posljednje četiri školske godine

2018./ 2019: 31 Supetar, 10 Nerežišća, 7 Sutivan
2019./ 2020. : 44 Supetar, 7 Nerežišća, 10 Sutivan
2020./2021. : 34 Supetar, 11 Nerežišća, 6 Sutivan + 2 Posebni razredni odjel (obje iz Splitske)
2021./2022. : 37 Supetar, 8 Nerežišća, 5 Sutivan + 5 Posebni razredni odjel (2 Mirca, 3 Supetar)

 

Ova web stranica koristi kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Klikom na poveznicu 'Informacije' saznajte više o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.