vizual za epromet link

Fotografija prijema podravskih vatrogasaca u gradskoj vijećnici

Prošlog je vikenda našem gradu i supetarskim vatrogascima u posjet došla velika delegacija vatrogasaca iz općine Pitomača.

 

 

 

 

 

 

Delegaciju su predvodili predsjednik Vatrogasne Zajednice Virovitičko-podravske županije Željko Palković i zapovjednik VZO Pitomaća Zdravko Fras a u njoj su nalazili još i načelnik općine Pitomača Željko Grgačić, župnik župe Majke Terezije Starigrad, Koprivnica, Ivica Puškadija, direktor firme vatropromet Nenad Radojčić te zapovjednik dobrovoljnog vatrogasnog društva Velika Črešnjevica Mario Rengel sa petnaest vatrogaskinja i vatrogasaca.

Drage goste iz Virovitičko-podravske županije supetarski su vatrogasci primili u svojim prostorima, upoznali ih sa poviješću bračkog vatrogastva, organizacijom protupožarne zaštite na otoku te ih na koncu proveli kroz novu zgradu vatrogasnog doma koje je pred samim završetkom gradnje i koja će kad jednom počne s radom biti jedan od najmodernijih vatrogasnih objekata u našoj zemlji.

Za delegaciju je organiziran i prijem kod gradonačelnice grada Supetra Ivane Marković koja ih je u kraćim crtama upoznala sa načinom financiranja i izvedbe kao i sa svim izazovima koje je realizacija jedno tako zahtjevnog i kompliciranog projekta EU sredstvima sa sobom donijela. U ime delegacije iz Pitomače okupljene je pozdravio predsjednik Vatrogasne Zajednice Virovitičko-podravske županije Željko Palković, zahvalio se svojim domaćinima na gostoprimstvu i izrazio nadu da je ovo samo početak suradnje bračkih i podravskih vatrogasaca.

7

 

Susret je završio ugodnim večernjim druženjem na kojem su se bračkim i podravskim vatrogascima pridružili i predsjednik HVZ Ante Sanader u pratnji pročelnika Vatrogasne zajednice Splitsko-dalmatinske županije Tihe Zeca.

Ova web stranica koristi kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Klikom na poveznicu 'Informacije' saznajte više o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.