Ilustrativni banner mjere 3.1.1. kojom se financira izgradnja doma

Grad Supetar je dobio sredstva za sufinaciranje rekonstrukcije doma u Mircima.

 

 

Projekt rekonstrukcije društvenog doma Mirca prijavljen je na natječaj LAGa 3.3.1. "Ulaganja u pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo, uključujući slobodno vrijeme i kulturne aktivnosti te povezanu infrastrukturu". Projekt smo pripremali početkom 2020. godine ali je zbog pandemije korona virusa privremeno je bio odgođen no sada su sredstva u prvoj fazi napokon odobrena.

Projekt je vrijedan 489.889,25 kuna od čega će sufinancirano biti 371.975,00 kuna, a ostatak će finacirati sam Grad iz svojih sredstava.

Projektom je obuhvaćena zamjena vanjske drvene stolarije novom pvc i alu stolarijom, rekonstrukcija i opremanje sanitarnih čvorova, opremanje dvije polivalentne društvene prostorije na katu zgrade s novom čajnom kuhinjom u prizemlju, na način da ih mogu koristiti razne udruge, građani i mjesni odbor za predavanja, izložbe, treninge, druženja i slično.

Projektom je predviđeno i opremanje prostorija društvenog doma koje koristi boćarski kluba „Mirca“ s novim namještajem, uređajima i svlačionicom za gostujuće igrače.

Odluka sada se prosljeđuje Agenciji za plaćanje u poljoprivredi nakon čije će se konačne suglasnosti započeti sa odabirom izvođača i samim radovima.

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.