vizual za epromet link

Dana 06.06.2014. Uz veliku, bučnu I veselu svečanost u Supetru na lokaciji Fadića šumica otvoren park za djecu, građane Supetra I njihove goste.
U dijelu Fadića šumice, ograđenom kompleksu borove šume na zapadnom ulazu u Grad Supetar, gradskim je sredstvima I donacijama poglavito trgovačkog lanca Lidl uređen I opremljen parkić namijenjen prvenstveno djeci I njihovim roditeljima.

Park je na korištenje građanima nakon kraće pozdravne riječi predala supetarska gradonačelnica zahvalivši se pri tome predstavnicima tvrtke Lidl na doniranim spravama za djecu I street workout. Uslijedio je tematski dio svečanosti tijekom kojega su supetarskim klincima I njihovim roditeljima svoj rad I djelovanje predstavili djelatnici policijske postaje Brač, supetarski vatrogasci I radioamateri. Nakon toga djecu su pod diznijevim maskama zabavljali glumci amaterskog kazališta Bracera I karnevalske skuine Monade, plesačice I plesači plesnog studija Renata. Svoju fizičku spremu I športsku spremnost prezentirali su I članovi ragbi kliba Brač a svi su se zajedno kasnije okušali I u aerobiku na otvorenom pod paskom voditeljice fitnes centra Zvrk.

Ogradu parka resila je izložba likovnih radova klinaca iz dječjeg vrtića Mrvica na temu ekologije I očuvanja prirodnog okoliša, učenici osnovne škole prezentirali su važnost prikupljanja I razvrstavanja otpada pa je čitav event I održan pod geslom "Prirodu voli, otpad NE dozvoli" koji su sami osmislili.

Upozorenje: Nema slika u ovoj mapi. Molimo vas da provjerite mapu!

Debug: dati direktorij - https://www.gradsupetar.hr/images/phocagallery/sumica
Ova web stranica koristi kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Klikom na poveznicu 'Informacije' saznajte više o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.