vizual za epromet link

Fotografija obitelji s malom bebom ispred u potresu oštećene kuće

Grad Supetar pokreće humanitarnu akciju za obnovu obiteljske kuće obitelji Safić u Petrinji stradaloj u potresu 29.12.2020.g. čiji je Daris prva beba rođena u Hrvatskoj u 2021.godini.

 

 

 



Za potrebe financiranja obnove njihove obiteljske kuće Grad Supetar je otvorio poseban račun za uplatu donacija.

Na ovaj se način drage sugrađanke i sugrađani, tvrtke, ustanove, obrtnici, poduzetnici, udruge i pojedinci možete uključiti u našu zajedničku akciju obnove obiteljske kuće Safić u Petrinji.

U ovu našu zajedničku akciju već su se uključili arhitekti i inženjeri koji će nam besplatno pomoći u pripremi i provedbi projekta obnove.

PODACI ZA UPLATU DONACIJA

 IBAN GRAD

IBAN: HR5124020061500091791
Model: HR68 ili HR00
Poziv na broj: 7765 – OIB uplatitelja
Opis uplate: DONACIJA ZA OBNOVU KUĆE

Za uplate iz inozemstva potrebno je dodati i swift Banke ESBCHR22.

 

Osim uplatom donacija možete pomoći i donacijama u naravi – donacijama kućanskim aparatima i građevinskim materijalom za što ćemo točne specifikacije znati kada se završi projekt i troškovnik.

Za donacije u naravi molimo vas da se obratite na telefonski broj 021/756-710 ili putem elektronske pošte Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli.

O svim donacijama, onima u novcu i u naravi, voditi ćemo službenu evidenciju i o istima redovito na tjednoj bazi informirati javnost na službenim stranicama Grada Supetra.

Poznavajući veliko srce našeg grada i svih naših prijatelja, sigurna sam kako će obnova kuće ove obitelji proteći brzo i efikasno, na ponos svih nas građanki i građana Grada Supetra, te će dvoje djece dobiti siguran i topao dom!

Napominjemo da ćemo u slučaju uplata donacija u većem iznosu od onog koji se pokaže potrebnim za kompletnu obnovu obiteljske kuće višak sredstava usmjeriti također u pomoć u obnovi obiteljskih kuća na potresom stradalim područjima.

Svima unaprijed zahvaljujemo na pomoći!

Ova web stranica koristi kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Klikom na poveznicu 'Informacije' saznajte više o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.