Logo projekta SCEAP

Pozivamo sve žitelje otoka Brača na sudjelovanje u izradi Akcijskog plana energetski održivog razvitka i prilagodbe klimatskim promjenama (SECAP) za otok Brač.

 

 

 

 Vaš doprinos izradi plana dat ćete putem ispunjavanja ankete na slijedećem linku:

 

A N K E T A

 

Akcijski plan energetski održivog razvitka i prilagodbe klimatskim promjenama (en. Sustainable Energy and Climate Action Plan – SECAP) za otok Brač predstavlja ključni dokument koji na bazi prikupljenih podataka o zatečenom stanju identificira te daje precizne i jasne odrednice za provedbu projekata i mjera energetske učinkovitosti i korištenja obnovljivih izvora energije te prilagodbe učincima klimatskih promjena na otočnoj razini. Akcijski plan se fokusira na dugoročne utjecaje klimatskih promjena na područje lokalne zajednice, uzima u obzir energetsku učinkovitost te daje mjerljive ciljeve i rezultate vezane uz smanjenje potrošnje energije i emisija CO2.

Unaprijed zahvaljujemo na vašem doprinosu u izradi učinkovitog Akcijskog plana energetski održivog razvitka i prilagodbe klimatskim promjenama (SECAP) za otok Brač.

 

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.