Ilustrativna fotografija pozitivnog testa na COVID-19

 

Potvrđen jedan slučaj kod zaposlenika gradske uprave

Jedan od zaposlenika gradske uprave Grada Supetra jutros je potvrđen kao pozitivan na Covid 19.

 

 

 

 

Radi se o zaposleniku koji putuje iz Splita i koji je u ponedjeljak ujutro, 16.11.2020., osjetio prve simptome i nije došao na posao već je kontaktirao svoju liječnicu u Splitu nakon čega je upućen na testiranje.
Jutros je javljeno da je pozitian na Covid 19.

Gradska uprava odmah je postupila po protokolu sprječavanje širenja virusa.

- o svemu je izvješten dežurni epidemiolog u Supetru,
- popisani su i obaviješteni svi kontakti zaraženog djelatnika,
- gradonačelnica nije bila u kontaktu sa rečenim službenikom,
- nikome od djelatnika gradske uprave na adresi Vlačica 5 nije još određena samoizolacija ali su zbog predstrožnosti svi službenici sa donjeg kata zgrade u kojem je radio oboljeli djelatnik upućeni da ostanu doma u dobrovoljnoj izolaciji,
- cijeli spomenuti donji kat zgrade je zatvoren i izoliran a svi prostori upravi sutra će biti dezinficirani,
- do danjeg gradska uprava ne radi sa strankama

Napominjemo kako je od pojave virusa gradska uprava u potpunosti prilagodila svoj rad odlukama, naputcima i preporukama Nacionalnog stožera CZ, Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, Ministarstva Znanosti i obrazovanja o postupanju za vrijeme epidemije Covid 19, kao i preporukama Stožera CZ Grada Supetra. Uprava osim na dva kata u zgradi na adresi Vlačica pet djeluje na još dvije različite lokacije, službenici se međusobno ne miješaju osim u izvanrednim okolnostima kada nose maske a svi se spomenuti prostori redovito prozračuju i dezinficiraju.

Našem oboljelom djelatniku ovim putem želimo brz i potpun oporavak a građane Supetra molimo za strpljenje i razumijevanje te ih još jednom pozivamo da se u svom svakodnevnom životu i radu pridržavaju svih propisanih mjera zaštite.

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.