Osnovna škola u Supetru prednjači po ukupnom broju učenika koji je je pohađaju, pa ove školske godine ima čak 16 učenika više nego prošle.

 

 

 

 

Sa prvim školskim zvonom kroz njena ulazna vrata ušlo je 435 osnovnoškolaca među kojima ima učenika iz Rusije, Bosne i Hercegovine, ali i iz Splita.

Takov veliki broj učenika uz manjak razreda i kabineta glavni je razlog zbog kojega je naša škola jedina na otoku u kojoj će se nastava odvijati prema B modelu, dakle, kombinirana nastava u školi s online nastavom. Nastava za učenike od prvog do šestog razreda odvija se u dva odjeljenja dok su sedmaši i osmaši raspoređeni u tri odjeljenja. Uz to postoji razred za djecu s posebnim potrebama, a njega pohađaju četiri učenika, te odgojno-obrazovna skupina s dva učenika.

banner knjižnica supetar

ban knjiznica supetar

ban knjiznica supetar

bilten web mali

ban knjiznica supetar

ban knjiznica supetar

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.