Projekt rekonstrukcije društvenog doma Mirca prijavljen je na natječaj LAGa 3.3.1. "Ulaganja u pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo, uključujući slobodno vrijeme i kulturne aktivnosti te povezanu infrastrukturu".

 
 
 
 
 
 

Projekt koji se pripremao od početka godine ali je zbog pandemije korona virusa privremeno bio odogođen vrijedan je ukupno 489.889,25 kuna a ukoliko isti prođe na predmetnom natječaju očekuje se sufinanciranje u vrijednosti 50.000,00 EUR.

Projektom je obuhvaćena zamjena vanjske drvene stolarije novom pvc i alu stolarijom, rekonstrukcija i opremanje sanitarnih čvorova, opremanje dvije polivalentne društvene prostorije na katu zgrade s novom čajnom kuhinjom u prizemlju, na način da ih mogu koristiti razne udruge, građani i mjesni odbor za predavanja, izložbe, treninge, druženja i sl..

Projektom je predviđeno i opremanje prostorija društvenog doma koje koristi boćarski kluba „Mirca“ s novim namještajem i uređajima, svlačionicom za gostujuće igrače.

banner knjižnica supetar

ban knjiznica supetar

ban knjiznica supetar

bilten web mali

ban knjiznica supetar

ban knjiznica supetar

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.