vizual za epromet link

Slika tlocrta društvenog doma Mirca

Projekt rekonstrukcije društvenog doma Mirca prijavljen je na natječaj LAGa 3.3.1. "Ulaganja u pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo, uključujući slobodno vrijeme i kulturne aktivnosti te povezanu infrastrukturu".

 

Projekt koji se pripremao od početka godine ali je zbog pandemije korona virusa privremeno bio odogođen vrijedan je ukupno 489.889,25 kuna a ukoliko isti prođe na predmetnom natječaju očekuje se sufinanciranje u vrijednosti 50.000,00 EUR.

Projektom je obuhvaćena zamjena vanjske drvene stolarije novom pvc i alu stolarijom, rekonstrukcija i opremanje sanitarnih čvorova, opremanje dvije polivalentne društvene prostorije na katu zgrade s novom čajnom kuhinjom u prizemlju, na način da ih mogu koristiti razne udruge, građani i mjesni odbor za predavanja, izložbe, treninge, druženja i sl..

Projektom je predviđeno i opremanje prostorija društvenog doma koje koristi boćarski kluba „Mirca“ s novim namještajem i uređajima, svlačionicom za gostujuće igrače.

Ova web stranica koristi kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Klikom na poveznicu 'Informacije' saznajte više o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.