vizual za epromet link

LAG Brač objavio je četvrti LAG Natječaj za provedbu podmjere 19.2. „Provedba operacija unutar CLLD strategije“, drugi za tip operacije 3.3.1. „Ulaganja u pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo, uključujući slobodno vrijeme i kulturne aktivnosti te povezanu infrastrukturu“ – sukladna Mjeri 7.4.1 PRR, temeljem Lokalne razvojne strategije LAG-a Brač 2014.-2020.

 

 

 

PREDMET NATJEČAJA: Ulaganja u pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo, uključujući slobodno vrijeme i kulturne aktivnosti te povezanu infrastrukturu na području LAG-a Brač.

UKUPNO RASPOLOŽIVA SREDSTVA na ovom LAG natječaju: 1.822.480,96 HRK

VISINA JAVNE POTPORE po nositelju projekta iznosi najviše: 50.000 EUR

PRIHVATLJIVI PRIJAVITELJI

· jedinica lokalne samouprave

· trgovačko društvo u većinskom vlasništvu jedinica lokalne samouprave

· javna ustanova neprofitnog karaktera u kojoj su osnivači jedinice lokalne samouprave osim javnih vatrogasnih postrojbi, lokalnih i regionalnih razvojnih agencija, škola

· udruga koja se bavi humanitarnim i društvenim djelatnostima od posebnog interesa za lokalno stanovništvo i čije su djelatnosti u skladu s ciljnim skupinama i klasifikacijom djelatnosti udruga, povezana s prihvatljivim ulaganjem (isključujući lokalne akcijske grupe, zajednice udruga, zaklade, fundacije)

· vjerska zajednica koja ima organizacijski oblik na lokalnom nivou i koja se bavi humanitarnim i društvenim djelatnostima od posebnog interesa za lokalno stanovništvo i

· lokalna akcijska grupa koja je odabrana unutar Programa

ROK ZA PODNOŠENJE PRIJAVE PROJEKTA: 02.09.2020. – 02.10.2020.

 

Radionice / edukacija za TO 3.3.1. (7.4.1.) „Ulaganja u pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo, uključujući slobodno vrijeme i kulturne aktivnosti te povezanu infrastrukturu“ održat će se u uredu LAG-a Brač, na adresi Žedno Drage 37, u Supetru u sljedećim terminima:

12.08.2020. u 10:00 h

18.08.2020. u 10:00 h

 

Natječaj te pripadajući prilozi i obrasci su dostupni na sljedećoj poveznici

Ova web stranica koristi kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Klikom na poveznicu 'Informacije' saznajte više o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.