vizual za epromet link

Gradonačelnica Ivana Marković i predsjednica Gradskog vijeća Danijela Kirigina uputile su čestitku u povodu Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja.

 

 

 

 

 

 

"Drage naše sugrađanke i sugrađani, poštovani hrvatski branitelji!

Čestitamo vam 5. kolovoza – Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja.

 Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja u čast stvaranja hrvatske države nastale u domovinskom ratu, u kojem su hrvatski branitelji zahvaljujući svojoj požrtvovnosti i domoljublju izvojevali veličanstvenu pobjedu i koji proslavljamo ove godine, poseban je i jedinstven jer je točno dvadeset i pet godina prošlo od dana kada se na kninskoj tvrđavi ponosno i pobjedonosno zavijorila hrvatska zastava označavajući završetak vojno-redarstvene operacije Oluja, temelja samostalne i demokratske Republike Hrvatske kakvu imamo danas.

Za sve nas ovo je dan ponosa i slavlja ali  i tuge zbog svih onih naših branitelja koji više nisu s nama.
Svima koji su u temelje slobodne Hrvatske ugradili ono najvrijednije što su imali, svoje živote, neka je vječna slava i hvala a na nama je da istim tim temeljima hrabrosti, odlučnosti, požrtvovnosti i zajedništva gradimo naš Supetar i našu Hrvatsku
.“ -  stoji u čestitci gradonačelnice Ivane Marković i predsjednice Gradskog vijeća Danijele Kirigin.

 

 

Ova web stranica koristi kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Klikom na poveznicu 'Informacije' saznajte više o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.