U ponedjeljak, 29. lipnja slavimo Dan grada i blagdan svetog Petra i Pavla a zbog trenutno negativnog razvoja epidemiološke situacije u našoj zemlji došlo je do malih izmjena u programu njegova obilježavanja.

 

 

 

 

Zbog povećanja sigurnosti svih sudionika svečana sjednica Gradskog vijeća održat će se na otvorenom, u amfiteatru pored plaže Tri mosta sa početkom u 11.00 sati.

Misa i procesija gradskim ulicama počinju u 19.00 sati a koncert naše bračke grupe Naranča započet će na ljetnoj pozornici na rivi u 21.30 sati.

Razglas će biti dovoljno jak da pokrije čitavu rivu , Ratac, Vlačicu i šire tako da zaista možemo održavati socijalnu distancu.

Ako zaboravite svoja sredstva za dezinfekciju ista će biti postavljena na više mjesta na rivi pa ih potražite i svakako koristite.

Zabavite se ali pazite i čuvajte sebe i druge.

banner knjižnica supetar

ban knjiznica supetar

ban knjiznica supetar

bilten web mali

ban knjiznica supetar

ban knjiznica supetar

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.