Dječji vrtić Mrvica raspisuje Oglas o provođenju postupka upisa u programe DV Mrvica (objekti: DV Supetar i DV Nerežišća) za 2020./2021. pedagošku godinu.

 

 

 

 

 

Iz DV Mrvica mole roditelje da pri donošenju dokumentacije ispune i Zahtjev za upis, Upitnik za roditelje te Privolu za obradu osobnih podataka roditelja i djeteta. Spomenuti dokumenti nalaze se na stranici vrtića, Grada Supetra i Općine Nerežišća, iste se može predignuti i u prostorima DV Mrvica, prema rasporedu koji je naveden u oglasu.

Iz vrtića mole roditelje djece koja već pohađaju DV Mrvica, a nisu dobili od odgojitelja Zahtjev za produženje korištenja pedagoške usluge vrtića za novu pedagošku godinu i ankete za smjenski/produljeni rad vrtića da u istim terminima zatraže navedeno kod ravnateljice DV Mrvica.

Svu dokumentaciju vezanu za postupak upisa preuzmite u privitku ove obavijesti.

banner knjižnica supetar

ban knjiznica supetar

ban knjiznica supetar

bilten web mali

ban knjiznica supetar

ban knjiznica supetar

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.