vizual za epromet link

Dječji vrtić Mrvica raspisuje Oglas o provođenju postupka upisa u programe DV Mrvica (objekti: DV Supetar i DV Nerežišća) za 2020./2021. pedagošku godinu.

 

 

 

 

 

Iz DV Mrvica mole roditelje da pri donošenju dokumentacije ispune i Zahtjev za upis, Upitnik za roditelje te Privolu za obradu osobnih podataka roditelja i djeteta. Spomenuti dokumenti nalaze se na stranici vrtića, Grada Supetra i Općine Nerežišća, iste se može predignuti i u prostorima DV Mrvica, prema rasporedu koji je naveden u oglasu.

Iz vrtića mole roditelje djece koja već pohađaju DV Mrvica, a nisu dobili od odgojitelja Zahtjev za produženje korištenja pedagoške usluge vrtića za novu pedagošku godinu i ankete za smjenski/produljeni rad vrtića da u istim terminima zatraže navedeno kod ravnateljice DV Mrvica.

Svu dokumentaciju vezanu za postupak upisa preuzmite u privitku ove obavijesti.

Ova web stranica koristi kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Klikom na poveznicu 'Informacije' saznajte više o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.