vizual za epromet link

Povodom 1. svibnja, Međunarodnog praznika rada Gradonačelnica Supetra uputila je čestitku svim svojim sugrađanima.

Drage sugrađanke i sugrađani,

Ovaj praznik rada obilježavamo u promijenjenim, novim i za sve nas izazovnim okolnostima.

Pandemija koronavirusa i COVID-19 gotovo preko noći su promijenili ne samo naš naš način ponašanja i razmišljanja već i kompletnu paradigmu socijalizacije i društevno prihvatljive interakcije među građanima posebice na njihovim radnim mjestima.

Pandemija će naravno uzrokovati i veliki udar na našu ekonomiju, gospodarstvo već osjeća posljedice njenog zaustavljanja izazvane nužnim mjerama zaštite i prevencije a prvi na udaru su upravo radnici.

Rješenje je u zajedništvu i složnom djelovanju. Baš kao što smo skladno i solidarno djelovali u borbi protiv epidemije jednako tako samo zajedno možemo ponovno pokrenuti kotač gospodarstva i sačuvati radna mjesta koja su sad ugrožena.

Neka stoga ovaj Prvi svibnja, uz poštovanje svih mjera "socijalnog distanciranja" bude poticaj za jedno novo okupljanje oko cilja očuvanja radnih mjesta i veće sigurnosti zaposlenja u vremenu koje je pred nama.

S tom željom, u svoje osobno ime, te u ime Grada Supetra, svim sugrađankama i sugrađanima ćestitam Međunarodni praznik rada.

Gradonačelnica Ivana Marković

Ova web stranica koristi kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Klikom na poveznicu 'Informacije' saznajte više o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.