Komunalno društvo GRAD d.o.o. koje upravlja supetarskom gradskom tržnicom donijelo je, Temeljem Odluke o posebnom načinu rada tržnica za vrijeme trajanja proglašene epidemije bolesti COVID-19 od 08. travnja 2020. godine, odluku o njenom ponovnom otvaranju.

Temeljem Odluke o posebnom načinu rada tržnica za vrijeme trajanja proglašene epidemije bolesti COVID-19 od 08. travnja 2020. godine, koju je donio Stožer civilne zaštite Republike Hrvatske, Komunalno društvo GRAD d.o.o. donijelo je 09.04.2020. godine Odluku kojom se stavlja van snage Odluka o obustavi do daljnjeg rada tržnice na malo „Pjaceta“ u Supetru te svih objekata u sastavu tržnice u kojima se obavljaju druge djelatnosti od 23.03.2020. godine, te kojom gradska tržnica na malo „Pjaceta“ u Supetru i svi objekti u sastavu tržnice počinju ponovno s radom dana 10.04.2020. godine u radnom vremenu od 08 do 12 sati.

Rad gradske tržnice na malo „Pjaceta“ i svih objekata u sastavu tržnice nastaviti će se uz poštivanje odredbi Odluke o posebnom načinu rada tržnica za vrijeme trajanja proglašene epidemije bolesti COVID-19 od 08. travnja 2020. godine koju je donio Stožer civilne zaštite Republike Hrvatske te uputa i mjera koje propisuje Hrvatski zavod za javno zdravstvo.

Korisnici gradske tržnice „Pjaceta „ u Supetru dužni su se pridržavati slijedećih mjera i uputa:

  • koristiti ulaz na gradsku tržnicu „Pjaceta“ u Supetru isključivo iz ulice Mladena Vodanovića te označeni izlaz s gradske tržnice,
  • pri ulazu na gradsku tržnicu ukoliko korisnik nema rukavice, obaviti dezinfekciju ruku,
  • držati se propisanih mjera socijalnog distanciranja i razmaka od 3m-5m između prodavača međusobno te između kupaca i prodavača,
  • držati se i poštivati propisanih oznaka kretanja na gradskoj tržnici „Pjaceta“ u Supetru,

Napominjemo da zbog mjera socijalnog distanciranja gradska tržnica neće moći primiti istodobno veći broj kupca te molimo sve kupce da obave svoju kupnju u što kraćem roku kako bi svim kupcima omogućili kupnju.

U slučaju nepridržavanja gore označenih mjera i uputa, korisniku koji se ne pridržava istih biti će onemogućen ulaz na gradsku tržnicu odnosno isti će biti udaljen sa gradske tržnice.

banner knjižnica supetar

ban knjiznica supetar

ban knjiznica supetar

bilten web mali

ban knjiznica supetar

ban knjiznica supetar

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.