Prva mjera koju Grad Supetar uvodi sa ciljem sprječavanju širenja korona virusa je odgoda svih javnih skupova u javnim prostorima kojima grad upravlja.

Slijedom preporuke Stožera civilne zaštite Splitsko-dalmatinske županije za odgodom ili ograničavanjem organiziranih skupova sa ciljem sprječavanja širenja bolesti uzrokovane novim koronavirusom od 10. ožujka 2020. godine, do daljnjega su odgođeni svi javni skupovi planirani u Školskoj sportskoj dvorani, uključujući i manifestaciju Lijepom našom koja je u njoj trebala biti održana 1. travnja.

Do daljnjega se za okupljanja i javne skupove neće moći koristiti ni prostori Gradske vijećnice i Narodne knjižnice odnosno Galerije Ivan Rendić.

Na stožeru civilne zaštite u petak razgovarati će se i o otkazivanju svih ostalih sportskih, kulturnih i ostalih društvenih događanja na području grada.

Također, Grad Supetar je uredovno vrijeme za prijam stranaka ograničio na ponedjeljak i srijedu od 08.00 do 12.00 sati, do daljnjeg se obustavlja i podjela pločica sa imenima ulica u Komunalnom društvu Grad d.o.o. a uredovno vrijeme sa strankama u komunalnom društvu ograničava se na ponedjeljak i srijedu.

Što se vrtića i vrtićke djece tiče pratit će se preporuke Nacionalnog i Županijskog stožera Civilne zaštite kao i odluke Ministarstva obrazovanja vezane za škole i školski sustav te će se postupiti prema njima.

Apeliramo na naše sugrađane da zadrže pribranost i ne nasjedaju na neprovjerene vijesti i poluinformacije te ih molimo da do daljnjeg redovno prate našu službenu internet stranicu i našu službenu FB stranicu na kojima ćemo redovno i na vrijeme objavljivati sve relevantne informacije i preporuke vezane za ovu izvanrednu situaciju.   

banner knjižnica supetar

ban knjiznica supetar

ban knjiznica supetar

bilten web mali

ban knjiznica supetar

ban knjiznica supetar

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.