Logotip Grada Supetra

Na sedmoj po redu Međunarodnoj konferenciji gradonačelnika NOW 2020. u Beču sudjelovat će gradonačelnica Grada Supetra, Ivana Marković.

Naša gradonačelnica će kao jedna od 12 odabranih govornika iz svih dijelova Europe sudjelovati u panelu "Sparkling Inputs" na temu borbe protiv govora mržnje i prevladavanja podjela temeljenih na kulturnim, socijalnim, ekonomskim i vjerskim razlikama.

Act now inicijativa djeluje od 2015. godine i na svojim je konferencijama proteklih godina okupila preko 400 gradonačelnika, međunarodnih stručnjaka za lokalnu samoupravu i predstavnika raznih europskih nevladinih organizacija koji na svojim konferencijama, panelima i radionicama međusobno izmijenjuju iskustva upravljanja društvenim procesima i obrađuju različite teme poput ljudskih i dječjih prava, edukacije, ravnopravnosti, nediskriminacije a sve u cilju ostvarenja socijalne kohezije i prevladavanju podjela u društvu.

Konferencija će se održati u Beču od 16. do 18. veljače 2020. godine.

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.