vizual za epromet link

Niz koncerata hrvatskih glazbenih zvijezda u školskoj-sportskoj dvorani u Supetru nastavlja Maja Šuput, jedna od najpopularnijih pjevačica domaće estrade! Prodaja ulaznica kreće od sutra!

Svestrana Maja izdala je pet albuma, nastupala u plesnom showu „Ples sa zvijezdama“, natjecala se u zabavno-pjevačkom showu „Tvoje lice zvuči poznato“, bila je članica žirija show-a „Supertalent“. Maja i njezin prateći sastav „Enjoy“ među najtraženijim su izvođačima za različite evente i zabavna događanja i gotovo da i ne postoji mjesto u Hrvatskoj u kojemu nisu nastupili. Njihov koncert bit će odlična prilika za zabavu za sve generacije na otoku.

Karnevalsko je vrime pa, ako vas je volja, možete doć i maskirani! Zapleši i zapjevaj uz energičnu i pozitivnu Maju Šuput na koncertu u Supetru 22. veljače 2020. u 20 sati.

Prodaja ulaznica od ponedjeljka do petka:

na blagajni Komunalnog društva GRAD d.o.o. za tribine i parter od 07:00 do 12:00

u školskoj-sportskoj dvorani samo za parter od 17:00 do 20:00

cijena ulaznice za parter: 60,00 kuna

cijena ulaznice za sjedenje na tribinama: 80,00 kuna

 

Organizatori: Grad Supetar, Turistička zajednica Grada Supetra i Komunalno društvo GRAD d.o.o.

Ova web stranica koristi kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Klikom na poveznicu 'Informacije' saznajte više o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.