vizual za epromet link

U organizaciji društva za sport i rekreaciju djece i odraslih ZVRK u Supetru je prošlog vikenda održan 1. Zvrk sport boost.

 

 

 

 

 

 



Zvrk sport boost zamišljen je kao multidisciplinarna manifestacija sa ciljem promicanje sporta i rekreacije na otoku Braču, educiranja trenera sportskih udruga te poticanje značajnijeg uključivanja lokalnog stanovništva (posebice ranjivijih skupina) u sportske aktivnosti i programe koje im nudi sredina u kojoj žive.

U Supetar su došli vrhunski sportaši,  treneri i predavači koji su sudionicima Boosta prenijeli svoja iskustva u razvoju mladih sportaša, rekreacije i zdravog življenja.
 
Manifestacija je otvorena panelom o važnosti sporta i rekreacije u svakodnevnom životu kojeg je moderirala Jasna Damjanović a na kojem su govorili Dina Levačić (daljinska plivačica),  Damir Sekulić (dekan Kineziološkog fakulteta u Splitu), Pero Kuterovac (kondicijski trenet), Sven Maretić (sportaš s invaliditetom), Jozo Jakelić (trener jedrenja), Tonči Stipanović (jedriličar, olimpijac) i Pavlos Kontides (ciparski jedriličarski olimpijac).


 
U dva su dana svoja predavanja i radionice održali mag.prof. Pero Kuterovac, prof. Mirka Nikolac, prof. Svetlana Božić – Fuštar, prof. Sunčic Delaš Kalinski i Josipa Radetić, ing.biologije-nutric.,a svoje su promotivne i motivacijske punktove na BOOST-u imali NATURAL WEALTH Hrvatska, LAG/LAGUR Brač, Poduzetnički centar „AKTIVA“- Dijana, Planinarsko društvo „Profunda Brač“, Gimanstički klub „Stellae“ iz Splita, Supetarske mažoretkinje – Mažoretkinje ST i Badminstonski klub „Škrok“ iz Nerežišća.
 
Ovaj veliki edukacijsko-sportski vikend u Supetru održan je uz potporu Središnjeg državnog ureda za šport, Grada Supetra, Turističke zajednice Grada Supetra i Kineziološkog fakulteta u Splitu.

 

 

 

Ova web stranica koristi kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Klikom na poveznicu 'Informacije' saznajte više o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.