vizual za epromet link

Nakon provedbe postupka javne nabave danas su u supetarskoj gradskoj vijećnici potpisani ugovori za izgradnu novog vatrogasnog doma.

 

Gradonačelnica Grada Supetra, Ivana Marković s jedne i Mate Šakić, predsjednik uprave Lavčević d.d. u ime izvođača radova s druge strane potpisali su danas ugovor za izgradnju vatrogasnog doma vrijedan ukupno 20,5 milijuna kuna sa pripadajućom opremom.

Potpisivanju ugovora prisustovali su i čelnici općina koji su zajedno sa gradom Supetrom dionici projekta Siniša Marović, načelnik Postira, Ranko Blažević, načelnik Sutivan i Svemir Obilinović, načelnik Nerežišća kao i Damir Gabrić i Mate Franetović, predstavnici županije Splitsko-dalmatinske koja je od samih početaka davala podršku projektu i financirala njegovu projektnu dokumentaciju.

Svečanom činu potpisivanja prisustvovali su naravno i predstavnici supetarskih vatrogasaca Nikica Maričić, predsjednik, Nikola Martinić Dragan, zapovjednik, Frane Mladineo, zamjenik zapovjednika i Jakov Zlatar, tajnik dobrovoljnog vatrogasnog društva.

Kako je u obraćanju novinarima najavljeno početak radova očekuje se kroz mjesec dana a njihov završetak do travnja 2021. godine.

Ova web stranica koristi kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Klikom na poveznicu 'Informacije' saznajte više o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.