vizual za epromet link

Potaknuta učestalim napisima po medijima i društvenim mrežama ravnateljica našeg dječjeg vrtića, Irena Caglević odlučila se obratiti javnosti

 

 

 

 

 

 

 

Poštovani roditelji i dragi sugrađani,
Razmišljajući o nedavnim objavama po portalima odlučila sam napisati par rečenica u ime svih djelatnika dječjeg vrtića Mrvica, s obzirom da nažalost nas nitko nije došao tražiti informacije o trenutnim događanjima i radovima na glavnoj zgradi vrtića i uređenju novih skupina jasličnog boravka. Kao prvo želimo zahvaliti našim roditeljima na suradnji i podršci i našoj djeci zbog koje sve ovo i radimo.

Naime, u protekla tri mjeseca na našem se vrtiću radi veliki projekt energetske obnove zgrade vrtića. U tom se vremenu svi djelatnici uvelike trudimo i ulažemo veliki napor da djeci osiguramo njihovo pravo na predškolski odgoj i obrazovanje, da roditeljima omogućimo sigurno mjesto gdje će njihovo dijete boraviti u vremenu dok su oni na poslu. Trudimo se da djeca dobiju svu potrebnu skrb, znanje i da odlaze kući sretna, uredna, sita i sigurna.

S ponosom mogu reći da u tome i uspijevamo. Teško je i zahtjevno, ovih dana više nego inače, ali naš cilj su uvijek i zauvijek naša djeca. Naši roditelji znaju da sve informacije o svojoj djeci i radu vrtića mogu dobiti kad god to zatraže, a želimo da to i naši sugrađani znaju.

Molimo svih da nam pruže podršku i da budu strpljivi, jer se istinski veliki trud ulaže da vrtić nastavi pružati djeci ono što je najbolje za njih i njihove roditelje, uz uređenje ostalog dijela vrtića koji je odvojen od dijela s djecom. Kada projekt bude gotov imati ćemo vrtić po mjeri djeteta i to je jedino što je važno. Još jednom hvala roditeljima na suglasnosti za reorganiziranjem rada u vremenu trajanja radova i na  divnoj suradnji koju ostvarujemo, Gradu Supetru na podršci i pomoći te svim djelatnicima dječjeg vrtića na trudu i radu da NAŠA DJECA imaju sigurno i sretno mjesto u kojem ostvaruju svoje pravo na  predškolski odgoj i obrazovanje.

I izrazito smo sretni što će se uskoro otvoriti vrata i novih jasličnih skupina u koji će krenuti novi mališani koji kod kuće s roditeljima čekaju strpljivo svoj red.

S poštovanjem i lijep pozdrav,
Irena Caglević, ravnateljica dječjeg vrtića Mrvica

Ova web stranica koristi kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Klikom na poveznicu 'Informacije' saznajte više o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.