vizual za epromet link

Grad Supetar, Turistička zajednica Grada Supetra, sportska udruga Zvrk i Poduzetnički centar Aktiva pokreću pilot projekt za unapređenje općeg fizičkog stanja radno aktivnog stanovništva na području grada Supetra.

 

 

 

 

 Od 1. siječnja 2020. godine kreće pilot projekt "radoAKTIVNI" koji uključuje organizaciju treninga različitog tipa i intenziteta, uz profesionalne trenere, kako bi se unaprijedilo opće zdravstveno stanje zaposlenih te ih motiviralo na unaprjeđenje životnih navika, povećano kretanje i lakšu fizičku aktivnost. Treninge će pratiti i savjeti o prehrani, nutricionizmu i drugim važnim temama za poboljšanje općeg zdravstvenog stanja, a u obliku blog i video objava na društvenim mrežama projekta. Treninzi će biti besplatni i svima dostupni te će ih financirati Grad Supetar.

Ovoj zanimljivoj ideji pridružit će se i lokalni poduzetnici (ugostitelji, pekari) koji će, sukladno  željama i potrebama sudionika temeljem provedene ankete, pripremiti  ponudu zdrave marende, kako bi motivirali zaposlenike da svoje pauze od posla iskoriste za nutritivno kvalitetne obroke.

Nadamo se da će otočani prepoznati važnost ulaganja u vlastito zdravlje i iskoristiti ovu priliku da donesu najbolju novogodišnju odluku!

Za početak dovoljno je ispuniti ovu BLIC ANKETU i tako doprinjeti izradi programa zajedničkog vježbanja

Ova web stranica koristi kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Klikom na poveznicu 'Informacije' saznajte više o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.