Uoči Dana pobjede, domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja Gradonačelnica je uputila čestitku svim građanima Supetra, Miraca, Splitske i Škripa.

 

 

 

 

 

 
Poštovane Supetranke i Supetrani, Mrčanke i Mrčanjani, Splitskarke i Splitskari, Škripjanke i Škripjani ...
 
Danas slavimo Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja. Dan je ovo sjećanja na Vojno-redarstvenu akciju Oluja, dan u kojem slavimo pobjedničku hrvatsku vojsku i dan u kojem se prisjećamo jednog od najveličanstvenijih hrvatskih uspjeha u Domovinskom ratu.

Prošlo je točno 24 godine od dana kada su Hrvatska vojska i hrvatski redarstvenici oslobodili Knin i veliki dio okupiranog hrvatskog teritorija. Bila je to sudbonosna akcija koja je vratila  nadu hrvatskom narodu i omogućila povratak  tisućama  prognanika na svoja ognjišta.

Danas, gotovo četvrt stoljeća kasnije s ponosom, velikim  poštovanjem i zahvalnošću odajemo počast hrabrim hrvatskim braniteljima koji su položili svoje živote za slobodu Domovine, stradalim braniteljima, obiteljima poginulih, nestalih i stradalih, te svima čija je patnja i žrtva omogućila stvaranje slobodne i demokratske Hrvatske.

U ime Grada Supetra, u ime mojih suradnika i u svoje osobno ime čestitam Vam Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja!Gradonačelnica, Ivana Marković

 

 

 

banner knjižnica supetar

ban knjiznica supetar

ban knjiznica supetar

bilten web mali

ban knjiznica supetar

ban knjiznica supetar

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.