Danas je povodom Dana Grada i blagdana Sv. Petra i Pavla u velikoj kongresnoj dvorani Waterman Foruma u Supetru održana svečana sjednica Gradskog vijeća.

 

 

 

 

 

 Veliki broj uzvanika pozdravile su predsjednica gradskog vijeća Danijela Kirigin i gradonačelnica Ivana Marković i predstavile uspjehe i napredak koji je grad Supetar ostvario u proteklom razdoblju.
U ime Vlade RH skup je pozdravio ministar uprave Lovro Kušćević, u ime župana splitsko-dalmatinske županije pročelnik Upravnog odjela za turizam i pomorstvo Stipe Čogelja a pozdravnim riječima nazočnima su se obratili i saborski zastupnik Arsen Bauk i gradonačelnik grada Jastrebarskog Zvonimir Novosel.

U svečanom dijelu sjednice dodjeljene su i zahvalnice, nagrade i plakete Grada Supetra i to:

ZAHVALNICA vatrogascu TOMI DOMANČIĆU
jer je ne mareći za vlastitu sigurnost, stao u obranu slabijih i tako nam svima pokazao kako je upravo - dobro , snaga koja nas pokreće iz dana u dan

NAGRADA GRADA SUPETRA  skupna  - BRAČKOM FOLKLORNOM DRUŠTVU CICILJONA
za njegovanje, promicanje i unaprjeđivanje folklorne baštine otoka Brača

PLAKETA GRADA SUPETRA  - TOMISLAVU DAMJANOVIĆU
za iznimne uspjehe na području glazbene kulture

NAGRADA GRADA SUPETRA  za životno djelo  - IVANU PAVIŠIĆU
za osobite uspjehe na području radio amaterizma i dugogodišnjem radu s brojnim generacijama djece i mladih radio amatera Supetra i otoka Brača

 

 

banner knjižnica supetar

ban knjiznica supetar

ban knjiznica supetar

bilten web mali

ban knjiznica supetar

ban knjiznica supetar

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.