vizual za epromet link

Natječaj za vatrogasca - ilustrativna fotografija

Na temelju članka 43. Statuta Dobrovoljnog vatrogasnog društva Supetar Upravni odbor Društva na svojoj sjednici održanoj dana 11.12.2023., donio je ODLUKU o raspisivanju natječaja za zapošljavanje jednog izvršitelja na neodređeno vrijeme na radnom mjestu vatrogasca vatrogasne postrojbe DVD-a Supetar.

 

 

 

 

Upravni odbor društva predmetnu Odluku donosi zbog ispunjenja ciljeva Projekta izgradnje i opremanja zajedničkog vatrogasnog doma DVD Supetar i uvjeta natječaja iz Mjere 07. Podmjere 7.4. Tip operacije 7.4.1 „Ulaganje u pokretanje, poboljšanje ili proširenja lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo, uključujući i slobodno vrijeme i kluturne aktivnosti i povezanu infrastrukturu“ iz Programa ruralnog razvoja RH za razdoblje 2014. - 2020. a sve sukladno Partnerskom sporazumu Grada Supetra i općina Nerežišća, Postira i Sutivan broj: OV-4324/2018.

 

Oglas Natječaja bit će objavljen na službenim stranicama Grada Supetra, službenoj FB stranici DVD Supetar kao i na Oglasnim pločama Grada Supetra i Zavoda za zapošljavanjeu Supetru.

Ova web stranica koristi kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Klikom na poveznicu 'Informacije' saznajte više o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.